Održan sastanak na Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru

  • Slika /slike svibanja/dekan vu nasl.jpg
  • Slika
Dana 13. veljače 2020. godine je održan radni sastanak na Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru s dekanom Veleučilišta, dr.sc. Željkom Sudarićem i prodekanom za poslovanje i suradnju s gospodarstvom, dr.sc. Slobodanom Stojanovićem.

U cilju jačanja suradnje između Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije i Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru, na sastanku je bilo riječi o suradnji u pružanju usluga stručne pomoći Veleučilištu  u pripremi i provedbi razvojnih projekata, informiranju o objavljenim natječajima, kao i mogućnostima financiranja projekata.

Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije provodi projekt ESI fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije II, kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a u okviru kojeg Agencija pruža stručnu pomoć javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Vukovarsko-srijemske županije. 

Brojne su mogućnosti suradnje Agencije i Veleučilišta, a obje institucije izražavaju pozitivni stav prema još bližoj suradnji i zajedničkoj realizaciji razvojnih projekata.  

Ispred RA VSŽ sastanku su nazočili ravnatelj, Ilija Cota, voditeljica Odjela za opće, pravne i financijske poslove, Marija Dević i voditeljica Odjela za međunarodnu suradnju i EU poslove, Vedrana Džoić.


Pisane vijesti