Obavijest o privremenom načinu rada Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije

Slika /slike svibanja/ra logo.jpg
U skladu s člankom 13. Statuta Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije (u nastavku: RA VSŽ), a u svezi s izvanrednim mjerama i odlukama donesenih na nacionalnoj razini radi sprječavanja širenja virusa COVID-19, iz preventivnih razloga ravnatelj RA VSŽ, g. Ilija Cota, 17. ožujka 2020. godine donosi odluku kojom se djelatnike RA VSŽ upućuje na rad na izdvojenom mjestu, odnosno na rad od kuće.

U skladu s navedenim djelatnici RA VSŽ bit će dostupni elektroničkim i telefonskim putem radnim danom od 08:00-16:00 sati. Kao i do sada, i dalje Vam stojimo na raspolaganju te Vas nastavljamo obavještavati o svim relevantnim informacijama i aktualnim natječajima/pozivima koje možete pratiti putem naše službene stranice.  

Možete nas kontaktirati putem e-maila: uprava@ra-vsz.hr i/ili administrativnu tajnicu gđu. Anitu Dujmić na kontakt telefon: 099/32 36 726.

Apeliramo na sve građane da se odgovorno ponašaju i provode mjere samozaštite te se pridržavaju svih dosad donesenih uputa i preporuka nadležnih tijela. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Zahvaljujemo na razumijevanju.
Ravnatelj RA VSŽ
Ilija Cota, mag.iur.


Pisane vijesti