Održan Info dan u vezi poziva: „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“

  • Slika /slike svibanja/13121201_3.jpg
  • Slika
Danas je putem ZOOM aplikacije održan informativni dan na kojem je prezentiran poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“.
Događaj je bio namijenjen predstavnicima organizacija civilnoga društva (udruge, zaklade, sindikati, udruge poslodavaca, pravne osobe vjerskih zajednica i druge neprofitne organizacije koje djeluju kao posrednici između vlasti i građana).

Potencijalni prijavitelji/partneri su detaljnije informirani o ciljevima i kriterijima natječaja, prihvatljivim aktivnostima te procedurama za prijavu projekata.

Opći cilj Poziva je osigurati razvoj civilnoga društva u Republici Hrvatskoj koji osigurava ujednačen regionalni društveno-ekonomski rast i demokratski razvoj Republike Hrvatske.

Informativan dan organiziran je u sklopu provedbe projekta „ESI fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije II“.


Pisane vijesti