Poziv na radionicu u Osijeku u okviru projekta BAIF

Slika /slike svibanja/baif.jpeg
Projektni tim Projekta BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, upućuje JAVNI POZIV startup-ovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima s područja svih pet slavonskih županija za uključivanje u edukativni program Projekta - Radionice za izgradnju kapaciteta i investicijske spremnosti.

Program radionica zadovoljit će i najspecifičnije potrebe poduzetnika inovatora, a temelji se na online platformi za savladavanje poduzetničkih sadržaja, individualnom pristupu i savjetovanju, vrhunskim mentorima, praktičnom radu te razmjeni iskustava i znanja.

Na kraju svakog programa tvrtke će dobiti priliku prezentirati svoj projekt/ideju investitorima iz WBAF mreže te potencijalno dobiti vlastitog “anđela”.

Program počinje 03. svibnja, dok su bootcampovi planirani u periodu 19. – 21. svibnja 2021. godine. 

SADRŽAJ PROGRAMA
-Online platforma za savladavanje poduzetničkih vještina,
-Automatizirano praćenje napretka,
-3 sata individualnih konzultacija odabranih mentora,
-Intenzivan trodnevni kamp za razvoj poslovne ideje prema odabranoj lokaciji, uz dodatna savjetovanja mentora i zanimljiva predavanja,
-Umrežavanje s mentorima, stručnjacima, predstavnicima relevatnih institucija,
-Finale programa: Demo dan pred investitorima poslovnog kluba WBAF Hrvatska,
Po završetku programa ocjena prihvatljivosti za BAIF financijski instrument
 
Više o programu i projektu u privitku, kao i o načinu prijave koje su otvorene do 25. travnja 2021. godine, te sve pregledno na poveznici.


Pisane vijesti