Stiže Erasmus akreditacija - pripremite se pohađanjem kratkog tečaja

Slika /slike svibanja/erasmus akreditacija.jpg
EU svake godine financira tisuće aktivnosti koje potiču mobilnost i profesionalni razvoj nastavnika i drugog školskog osoblja. Ove godine je dostupan novi alat za organizacije koje žele stvoriti Erasmus projekte mobilnosti. Dobivanjem akreditacije omogućit će se lakši pristup mogućnostima financiranja Ključne aktivnosti 1 u okviru novog Programa koji započinje 2021. godine.

Samostalni tečaj „Erasmus akreditacija - put do mobilnosti“ otvoren je 14. rujna i može se završiti u bilo kojem vremenu do 29. listopada 2020. Sadrži jedan modul i dva webinara. Sudionici će naučiti kako akreditacija funkcionira, koje pogodnosti nudi i kako se organizacije mogu prijaviti.
 
Erasmus akreditacija alat je za organizacije za obrazovanje i osposobljavanje u obrazovanju odraslih, strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (VET) i školskom obrazovanju koje se žele otvoriti za prekograničnu razmjenu i suradnju. Dodjela Erasmus akreditacije potvrđuje da je podnositelj zahtjeva uspostavio plan za provedbu visokokvalitetnih aktivnosti mobilnosti kao dio širih napora za razvoj njihove organizacije.

Tečaj će polaznike upoznati sa shemom akreditacije Erasmus, što je to i kako njihova organizacija može od toga imati koristi. Kao sudionik:
- Doznajte ključna načela Erasmus akreditacije
- Saznajte o prednostima Erasmus akreditacije u okviru novog programa financiranja
- Upoznajte se s postupkom prijave
- Počnite razmišljati o Erasmus planu vaše organizacije

Registrirajte se ovdje i započnite odmah!  


Pisane vijesti